MENU HRANE, PIĆA I CJENICI

Napravite ih profesionalno!
Kada se gost odlučuje za Vašu ponudu 
cjenik - menu je prvo što primi u svoje ruke. 

Menu hrane i pića izrađujemo preko 15 godina za sve vrste ugostiteljskih objekata. Susreli smo se sa mnogo ugostitelja, a mnogi od njih su i naši dugogodišnji klijenti. Hvala im na povjerenju!

Ovaj nimalo jednostavan zahvat kreće od ugostitelja koji složi svoju ponudu. Nakon izrade ponude u dogovoru sa klijentom nastupamo mi. 
S obzirom da smo svjetski popularna turistička destinacija u prvom redu slijedi prijevod jela i opisa jela na strane jezike. 
Zatim odabiremo podlogu, kombinaciju fontova, unosimo ponudu u dogovoreni format menija i zatim sve to dajemo na uvid klijentu.
Nakon potrebnih korekcija kojima su često uzrok izmjene od strane ugostitelja iz dana u dan, što je normalno u slaganju menija, slijedi konačno odobravanje izgleda i materijala od kojih je menu ili cjenik sastavljen.
Dogovaramo potreban broj setova menija i zatim tiskamo na dogovorenom materijalu i obrađujmo do finalnog proizvoda.

S obzirom na iskustvo do sada, moram priznati da smo izuzetno dobri u toj suradnji, u kojoj je krajnji proizvod Vaš menu a to je ono što gost najčešće prvo primi u ruke kada se odluči za Vaš ugostiteljski objekt.

by:

TOMISLAV

by:

SLOWSHOW DESIGN

Stojimo Vam na usluzi!

WEB DIZAJN, GRAFIČKI DIZAJN i DIGITALNI  MARKETING

Kontaktirajte nas i zatražite procjenu za Vaš savršeni projekt: